Beschikbare professional 1

Functie:               Werkvoorbereider
Woonplaats:       Arnhem
Leeftijd:               39 jaar

Opleidingen: 
MBO Installatietechniek, NEN3140, Elektrisch Schakelen, Elektrotechniek, NEN3140 gereedschap keuren, BMC beheerder, Hoogwerker, Heftruck, VCA VOL, EPT, Veilig hijsen

Omschrijving:
Deze werkvoorbereider is te omschrijven als een sociale man. Hij is leergierig, heeft een brede interesse en houdt ervan problemen op een creatieve manier op te lossen. Hij is een teamspeler, schakelt makkelijk met verschillende type personen en is communicatief vaardig. Hij is zijn carrière begonnen in de bouw en installatietechniek. Rond 2013 is hij in de industrie terechtgekomen. Hij was toe aan een nieuwe uitdaging en vond meer diepgang in de industrie. Door de jaren heen heeft hij zich ontwikkeld tot allround monteur. In zijn tijd bij Accsys is hij voor het eerst met werkvoorbereiding in aanraking gekomen. Dit heeft ertoe geleid dat hij, via MT Engineering, de overstap heeft gemaakt naar produceerd bedrijf in de voerdingsmiddelenindustrie om zich verder te storten op het werkvoorbereiders vak. Hij zat goed op zijn plek, maar het bedrijf kon hem geen fulltime baan als werkvoorbereider aanbieden. Door de financiële situatie waar het bedrijf in zit, en het achterblijven van orders, mocht hij als monteur blijven en dat zag hij niet zitten. Enkele weken geleden is hij, opnieuw via ons, begonnen bij een andere opdrachtgever. Dit leek de juiste stap, maar het beeld dat hem tijdens de sollicitatieprocedure is geschetst komt niet overeen met de verwachtingen. Hij is daarom rustig om zich heen aan het kijken naar een nieuwe uitdaging als werkvoorbereider in een producerende omgeving of in de machinebouw.

Tevens krijgen wij op korte termijn nog een andere ervaren werkvoorbereider beschikbaar die ervaring heeft in de TD en woonachtig is in Oss.

Wil je meer informatie over deze professional of andere professionals, neem dan contact op met Marco Tijssen.

06 – 30 41 77 38        marco@mt-engineering.nl

of vul onderstaand contactformulier in

Contactformulier