MT Engineering is een technisch detacheerder, gespecialiseerd in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en installatietechniek. Door persoonlijk en intensief contact vinden wij voor technici de juiste startfunctie of de volgende stap in hun carrière.

MT Engineering detacheert MBO-  en HBO geschoolde technici. Specialisten op het gebied van uitvoering, engineering en management. Wij hebben een gevarieerd netwerk en werken samen met het kleine bedrijf op de hoek tot aan de grote bedrijven die wereldwijd actief zijn. Ons team van vakmensen is net zo gevarieerd waardoor we voor alle partijen van waarde kunnen zijn.

Persoonlijk contact
Wij hebben altijd tijd voor een goed gesprek en kijken verder dan alleen de technische vaardigheden. Onze overtuiging is dat de mentaliteit en het karakter van een persoon het verschil maakt tussen een ‘gewone werknemer’ en de juiste vakman op de juiste plek. Een vakman moet passen in de sfeer en cultuur van een bedrijf om zich op zijn gemak te voelen. En als een vakman zich op zijn gemak voelt, dan levert hij ook uitstekend werk.

Kortom: Vakman blij! Opdrachtgever blij! = MT Engineering blij!

Ambities waarmaken
Wij houden van ambities waarmaken. Opdrachtgevers en onze medewerkers een duwtje in de rug geven om hun doelen te behalen, daar worden wij vrolijk van. Opdrachtgevers willen bijvoorbeeld de efficiency of kwaliteit verhogen, MT Engineering levert de vakman die het waarmaakt.
Een vakman wil zich specialiseren of ontwikkelen in een bepaald onderdeel, MT Engineering regelt de opleiding of werkplek waar hij zijn ambities kan gaan waarmaken.

Karakter tonen
MT Engineering staat voor een sterk karakter en betrouwbaarheid. Onze vakmensen kenmerken zich door doorzettingsvermogen, integriteit en een professionele werkinstelling, dit gecombineerd met goede fatsoensnormen, een representatief voorkomen en uiteraard vakkennis. Dat is het beeld wat MT Engineering heeft als het praat over een goede vakman.

Contact

MT Engineering B.V.

Bijsterhuizen 3009
6604 LP te Wijchen

024-7820540
info@mt-engineering.nl

Privacy statement

Hieronder vindt u de Privacy statement van MT Engineering.

Privacy statement